Over ons

Al meer dan 80 jaar is de firma Coorens tweewielers een begrip in deze regio. Ooit begonnen met de verkoop van fietsen en ijzerwaren. Tevens kon u vroeger hier terecht voor een heerlijke warme kachel of een nieuwe wasmachine. Tegenwoordig anno 2009 volledig gespecialiseerd in bijna elke tweewieler. Wij verkopen electrische fietsen, stadsfietsen en hybride fietsen van bijna alle bekende merken.

Ook aan gemotoriseerd vervoer is er geen gebrek. bromfiets of scooter bent u ook hier aan het goede adres. Onderdelen, accessoires en reparatie; Bij Coorens kan het allemaal. Wij zjin aangesloten bij het RDW en regelen de kentekens en vrijwaring van uw tweewieler allemaal zelf. Tevens kunt u uw voertuig aanbieden voor demontage. Wij zullen deze dan op een verantwoorde manier uit het verkeer halen. Kijkt u gerust eens rond op onze website.

Heeft u vragen of zoekt u iets speciaals? Vul dan het contactformulier in en wij proberen u zo snel mogelijk te beantwoorden.

Is er een onderdeel of iets niet op voorraad???? Vraag dan een van onze medewerkers en wij proberen dan het door u gevraagd artikel binnen 48 uur te leveren tegen een scherpe prijs.

Kortom, maak gebruik van onze vakmanschap en ervaring en beleef meer plezier van uw tweewieler(s).

Wordt vandaag nog vrienden van ons: Coorens op Facebook