Special builds

Wij maken voor de klant hun scooter precies naar wens. Eigenlijk is bijna niks te gek. Voor ons is de uitdaging om de scooter te maken zoals u dat wilt. In de afgelopen jaren hebben we diverse speciale Zip’s en Vespa’s opgebouwd in verschillende kleuren en met verschillende accessoires. Op de Foto’s ziet u diverse voorbeelden.

Postcode loterij fietsen

Dit jaar mochten wij heel veel mensen blij maken met hun gewonnen fiets van de postcode loterij.

1 van de 500 originele mat blauwe Vespa Sprints

In 2017 begon het project van de mat blauwe Vespa sprint. In het begin werd hij opgebouwd met diverse accessoires. Nu in 2021 is deze Vespa voorzien van wel bijna alle denkbare accessoires. De laatste upgrade was een dubbeldisk en de volgende stap staat ook alweer gepland dit is een volledig zwart blok en 13inch velgen uit een Piaggio mp3. Dus zeker een project om goed in de gaten te houden!

De bordeaux rode Vespa Sprint

In 2017 bouwden wij een Azzurro blauwe Vespa Sprint met een camouflage wrap. Deze raakte later dat jaar helaas betrokken bij een aanrijding. De Vespa moest worden gespoten en zelfs worden uitgedeukt. De eigenaar van de scooter besloot toen om zijn Vespa totaal te laten overspuiten in de kleur mat bordeaux rood. Vervolgens werd de scooter full option opgebouwd met alle denkbare accessoires. Op de scooter werd begin dit jaar een dubbeldisk gemonteerd en het blok werd volledig zwart gespoten.

Zip SP project

In 2019 restaureerde wij een oude Zip 2takt. Hij werd helemaal kaal gebouwd tot aan het frame en vanuit hier helemaal opgebouwd in nieuwstaat inclusief blok revisie. De Zip werd opgebouwd met een SP kappenset. Zowel de kappenset als de velgen werden speciaal gespoten in half zwart/half neon geel. Verder werd de zip opgebouwd met ledverlichting, Runnerspiegels, laag zwart windscherm en een SP zadeldek. Na een paar maanden is deze Zip nog voorzien van een originele Zip SP voorvork.